Nyit a Pro Kultúra Sopron jegyirodája!

  2020. június 7. - www.sopronmedia.hu (www.soproniszinhaz.hu)

Nyit a Pro Kultúra Sopron Nonprofit Kft. jegyirodája június 15-től a Liszt Ferenc Kulturális Központban. A korlátozó intézkedések miatt elhalasztott előadásokra szóló jegyekkel és bérletekkel rendelkezőknek több lehetőséget is biztosítanak a pótlásra.

„Azzal az örömhírrel tudunk jelentkezni, hogy jegyirodánkat június 15-én, hétfőn megnyitjuk! A Fertőrákosi Kőfejtő és Barlangszínház témaparkja pedig június 27-én, szombaton nyitja meg kapuit!” – áll a Pro Kultúra Sopron közleményében.

A Soproni Petőfi Színház bérletesei az elmaradt bemutatók helyett, a Mesés Musicalek című előadást tekinthetik meg a Fertőrákosi Kőfejtő és Barlangszínházban. 

A CRESCENDO koncertsorozat 2019/20-as évadára jegyet és bérletet váltó minden néző az elmaradt bemutatók helyett, a DOHNÁNYI RESTART koncertsorozat egyik szabadon választott koncertjén vehetnek részt.

Az Ötórai hangoló koncertsorozat bérletesei a DOHNÁNYI RESTART műveit tekinthetik meg. 

A Petőfi Színház és a fertőrákosi barlangszínház elmaradt produkciónak pótlásáról, illetve ezek helyett a közönségnek kínált további lehetőségekről dátumra, időpontra lebontva megtalálható még több információ a színház, és a Pro Kultúra weboldalán.

Kérem, várjon... Kérem, várjon...