Óévbúcsúztató Sopron Város Fúvószenekarával

Nagyszerű előadás, meglepetés vendég, jó hangulat és vastaps. Évbúcsúztató koncertet tartott szombaton a Novomatic Arénában Sopron Város Fúvószenekara.

Évbúcsúztató koncertnek adott otthont a Novomatic Aréna, ahol Sopron Város Fúvószenekera tartott szilveszteri koncertet. A teltházas programon a Fertődi Joseph Haydn AMI Moderntánc Tagozat fiataljai is közreműkődtek, akik már a koncert elején lenyűgőzték a közönséget táncválogatásaikkal. 

Ünnep köszöntöt mondott Dr. Fodor Tamás SMJV polgármestere, aki ezúton is megköszönte városunk fúvószenekarának a több évtizedes munkáját, akik szerte a világban öregbítik Sopron zenei kultúrájának hírnevét. 

A koncert alatt Kocsis-Holper Zoltán konferált, aki az elhangzó zenedarabok között a zeneszerzőkkel illetve a művek rövid történetével is megismertette a közönséget. 

A nagyszerűen összeállított koncerten Sopron Város Fúvószenekarát Ferenczi Balázs karmester vezényelte, aki az mellett, hogy 2007 óta karmestere városunk fúvósainak a soproni zeneiskola trombita-tanára is. 

A hagyományos szilveszteri koncert ezúttal is tartogatott meglepetés vendéget, aki az idei évben Szabó Ádám harmonikás volt.


fotó: Leczovics Zsolt

fotó: Leczovics Zsolt

fotó: Leczovics Zsolt

fotó: Leczovics Zsolt

fotó: Leczovics Zsolt

fotó: Leczovics Zsolt

fotó: Leczovics Zsolt

Legnépszerűbb cikkek