| 2021. október. 5. | 1 perc olvasás

Október 17-én rendezik meg Sopron félmaratonját

Október 17-én, vasárnap rendezi meg a Sopron Városi Szabadidősport Szövetség és Sopron Megyei Jogú Város Polgármesteri Hivatalának Sportfelügyeleti Csoportja a koronavírus-járvány miatt május 1-jéről elhalasztott MVM - Sopron Félmaraton - Európa Futás elnevezésű versenyét, amelyen a résztvevők a város történelmi utcáin futhatnak.

A félmaraton célja az egészséges életmód népszerűsítése, a futás örömeinek megismertetése, valamint versenyzési lehetőség biztosítása. A szervezők az idei eseményen a soproni népszavazás centenáriumi évfordulójáról is megemlékeznek.

Október 10-ig még lehet jelentkezni a félmaratonra a korido.hu oldalon. A futók a 7, 14 és 21 kilométeres távokat egyéniben, emellett a 14 kilométeres távot két fős, a 21 kilométereset pedig három fős váltóban teljesíthetik. Október 10-e után már csak a verseny napján, a Káposztás utcai versenyközpontban lehet korlátozott számban nevezni 7 és 8:30 között. A verseny 9 órakor indul.

A járványra tekintettel a versenyrendezés feltételei változhatnak. A versenykiírás további részletei az svszsz.hu oldalon olvashatók.

Borítókép forrása: Sopron Média archív

Legnépszerűbb cikkek