| 2020. június. 2. | 1 perc olvasás

Online rajzpályázatot hirdet a fertődi Esterházy-kastély

Udvari festő voltam… címmel online rajzpályázatot hirdet a fertődi Esterházy-kastély Cziráky Margit hercegné tiszteletére.

A műveket a következő témákban várják: Rózsakerti séta, Ahogy én látom Margit hercegnét…, Barangolás a parkban. A pályázatra nevezhet A/4-es méretben bármilyen technikával minden 6–16 éves gyerek,
fiatal. Egy alkotó legfeljebb 1 pályamunkát nyújthat be.

Az elektronikus beküldésnél (szkenner, fotó) a szervezők kérik, hogy az alábbi adatokat tüntessék fel: név, életkor, iskola, értesítési cím, email cím, a kép címe, a küldés formátuma jpg kép és eredeti méret (max. 5 MB).

A beérkezett műveket társadalmi zsűri bírálja el, az 50 legjobbnak ítélt alkotásból kiállítást rendeznek a fertődi Esterházy-kastélyban. Az alkotásokat korcsoportonként értékelik és díjazzák arany, ezüst, bronz minősítéssel, a legtöbb lájkot kapott rajzok készítői pedig különdíjat kapnak. Nyeremény: családos barokk ruhás kastélyprogram.

Minden beérkezett pályaművet feltöltenek az Esterházy-kastély hivatalos Facebook oldalára: www.facebook.com/fertod.esterhazykastely. A pályázatokat a következő e-mail címre várják: [email protected].

Beküldési határidő: 2020. június 12.

Hamarosan kedvcsinálónak egy videó is megtekinthető lesz a kastély Facebook-oldalán egy festmény készítése folyamatáról.

Legnépszerűbb cikkek