| 2016. december. 20. | 1 perc olvasás

Őrizetben a soproni emberölés két gyanúsítottja - videóval

A Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság nyomozói rövid idő alatt beazonosították és elfogták a soproni emberölés két gyanúsítottját.

A Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Osztálya emberölés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat eljárást két arlói férfi ellen.

Ahogy arról korábban beszámolt már a rendőrség, a Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központjába 2016. december 13-án az esti órákban érkezett bejelentés arról, hogy Sopron külterületén egy holttestet találtak. A halálesettel kapcsolatban felmerült az idegenkezűség gyanúja, ezért a megyei rendőr-főkapitányság nyomozói a rendelkezésre álló elsődleges adatok szerint halált okozó testi sértés bűntette, majd a későbbi igazságügyi orvosszakértői vélemény alapján emberölés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytattak eljárást ismeretlen tettes ellen.


fotó: Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság

fotó: Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság

Széleskörű adatgyűjtés és tanúkutatás eredményeként a nyomozók egy héten belül beazonosították és 2016. december 19-én a délutáni órákban elfogták a bűncselekmény elkövetésével gyanúsítható V. Sándor 33 éves és P. Mihály 25 éves arlói lakosokat.

A rendőrök a két férfit előállították és emberölés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt – őrizetbe vételük mellett – gyanúsítottként hallgatták ki őket.

Őrizetben a soproni emberölés két gyanúsítottja

Legnépszerűbb cikkek