| 2019. február. 12. | 1 perc olvasás

Örök élményt kínál Valentin napra a fertődi Esterházy-kastély

A fertődi Esterházy-kastély barokk-rokokó mesevilágánál nincs káprázatosabb helyszín a Valentin nap közös ünneplésére! - ezt ajánlja a kastély fényűző belső tereivel a szerelmespároknak az idei Valentin napra, miközben több napon át tartó érdekfeszítően izgalmas programokat kínál.

Ajándék fotózás a legszebb és leghitelesebb barokk teremben, exkluzív pezsgős kastélylátogatás, tematikus tárlatvezetések, előadások várják a szerelmespárokat.

2019. február 14-15-én csütörtökön és pénteken 10:00, 12:00, 14:00, 16:00 órakor az „Esterházyak és a szerelem” címmel indulnak tematikus tárlatvezetések, ajándék fotózással. A fotózáshoz regisztráció szükséges (név, e-mail cím).

Február 14-én exkluzív, pezsgős tárlatvezetésen ünnepelhetik szerelmüket a párok a pezsgős koccintással egybekötött vezetett kastélylátogatás örök életre szóló meradandó élményt ad.

A romantikus tárlatvezetések 16:30, 17:00 és 17:30 órakor indulnak, jegyek korlátozott számban 10.000Ft/pár áron kaphatóak.

A Valentin napot további, a témakörhöz tartozó rendezvénysorozat követi.

Február 16-án és 17-én, szombaton és vasárnap, 15.00 órakor „A szerelem rózsái Fertődön” című vetített képes előadásra várják az érdeklődőket. A rózsák színeinek szerepe a szerelemben, a rózsafajták elnevezései és azok szerelmi vonatkozásai lesznek a témák. A kastély Angolkertjében található Cziráky Margit grófnő által megálmodott Rózsakertben jelenleg 8700 tő rózsa „téli álmát alussza” de történetük, jelentésük, válogatásuk mind együdállóan izgalmas élmény lesz Radics ferenc előadásában, miközben itt is lesz fotózásra alkalom a nyári pompás, virágzó rózsalugas előtt - ezúttal fotófallal.

Legnépszerűbb cikkek