| 2019. október. 21. | 1 perc olvasás

Országos bajnoki címek Fertőszentmiklóson

A Simon GYM Fertőszentmiklós Sport Egyesület csapata szombaton Baján a WFC országos bajnokságán vett részt. A klubot Simon Rózsa K-1 ben, K-1 lightban, míg Árpási Barnabás Thai boxban képviselte.

Először Rózsa mérkőzött meg light szabályrendszerben (félerős technikák), ahol magabiztos bunyójával pontozta ki ellenfelét. Ez után következett a K1 ami másfél percig sem tartott Rózsának, technikai KO -val ismét megszerezte a második országos bajnoki címét.

Kis idő elteltével következett Árpási Barnabás thai box kategóriában. A versenyző első alkalommal lépett ringbe ebben a szabályrendszerben. A felkészülése jól sikerült Barnabásnak, kiváló technikai és erőnléti állapotban lépett ringbe, ahol mindkét meccsét első menetben fej térd KO-val fejezte be.

A fertőszentmiklósi egyesület újabb két országos bajnoki címmel rendelkező versenyzővel gyarapodott.

- A klub jó irányba halad. Az edzői gárda erősödött két új edzővel, az egyesület létszáma folyamatosan bővül, ahogy a támogatók száma is. Köszönet a felkészítőknek, a társ kluboknak a közös edzésekért, a csapatnak a támogatásokért - nyilatkozta Simon László az egyesület vezető edzője

Edzők: Molnár László, Tóth Richárd, Molnár Sándor, Bugyik György, Simon László

Kattintson egy képre a galériánk megtekintéséhez!

Legnépszerűbb cikkek