| 2022. január. 25. | 1 perc olvasás

Országos elismerés a Győr-Moson-Sopron megyei tűzoltóknak

Megyénkből egy önkéntes mentőszervezet és két hivatásos tűzoltó vehetett át elismerést kiemelkedő munkájáért január huszonötödikén az országos katasztrófavédelmi főigazgatótól – adta hírül a gyor.katasztrofavedelem.hu oldal.

Góra Zoltán főigazgató az Év zászlósa, tiszthelyettese címet tűzoltósági kategóriában Józsa Zoltán tűzoltó törzsőrmesternek, a sopronkövesdi katasztrófavédelmi őrs szerparancsnokának adományozta. A tavalyi évben is egy soproni tűzoltó, Rögler László főtörzszászlós vehette át az év tűzoltója díjat zászlósi kategóriában.  

A szakmai feladatok végrehajtásában nyújtott kiemelkedő, magas színvonalú teljesítménye elismeréseként az Év önkéntes mentőszervezete címet a Lővér Járási Mentőcsoportnak adományozta a főigazgató, az elismerést Ragats Péter parancsnokhelyettes vette át.

Az országos katasztrófavédelmi főigazgató által adományozott, az Év tisztje címet hatósági kategóriában Béres Tamás tűzoltó alezredes, a Győr-Moson-Sopron Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság Hatósági Osztályának szolgálatvezetője kapta.

Legnépszerűbb cikkek