| 2021. november. 5. | 1 perc olvasás

Országos elismerés a Soproni Egyetem doktoranduszának

A Három Királyfi, Három Királylány Alapítvány és a Richter Gedeon Nyrt. tudományos Kopp-Skrabski-közönségdíjban részesítette Mesterházy Helgát, a Soproni Egyetem Benedek Elek Pedagógiai Kara Társadalom-, Szociális és Kommunikációtudományok Intézetének doktoranduszát.

A Három Királyfi, Három Királylány Mozgalom ötödik éve ítéli oda a Kopp-Skrabski-díjat, amellyel azokat a személyeket jutalmazza, akik egy egészséges társadalom támogató közösségek létrejöttéért, a családbarát szemlélet népszerűsítéséért dolgoznak. Idén is azok kaptak díjat, akik mások boldogulásáért, testi-lelki egészségéért dolgoznak az élet bármely területén.

A mozgalom úgy fogalmaz a Soproni Egyetem docenséről: fiatal korát meghazudtoló mélységű elköteleződést mutat a gyermek- és a családi fenntarthatóságra történő szocializáció és a környezeti nevelés kérdésköre iránt. Gyermekkora óta aktív természet- és környezetvédelmi akciókban. Kutatási területe a magyar nagy- és apróvadról lévő ismeretközlés, élőhelyismeret és erdővédelem. Hiteles szakember, aki a szakterület alapjait a családjából hozta, s kutatásaiban a praktikumra és az életkori sajátosságokra fókuszál.


forrás: haromkiralyfi.hu

Legnépszerűbb cikkek