| 2021. szeptember. 10. | 1 perc olvasás

Országos parancsnoki elismerések a büntetés-végrehajtás szervezet ünnepén

Szeptember 8-án huszonhatodik alkalommal ünnepelte a büntetés-végrehajtás a szervezet napját. A Szent Adorján-napi ünnepi állománygyűlést szeptember 9-én a Fővárosi Büntetés-végrehajtási Intézet Venyige utcai objektumában tartották.

A Szent Adorján-napi ünnepi állománygyűlésen elismeréseket, kitüntetéseket adott át dr. Tóth Tamás bv. vezérőrnagy, országos parancsnok a büntetés-végrehajtási szervezet kimagasló teljesítményt nyújtó munkatársainak és a testülettel együttműködő szervek, szervezetek vezetőinek, kollégáinak.

A BÜNTETÉS-VÉGREHAJTÁS ORSZÁGOS PARANCSNOKA a büntetés-végrehajtási szervezettel történő hatékony és eredményes szakmai együttműködése érdekében kifejtett tevékenysége elismeréséül a „Büntetés-végrehajtási Szolgálatért Emlékplakett” "BRONZ" fokozatát adományozta BOGÁR ATTILA c. főtörzszászlós úrnak, a Sopronkőhidai Fegyház és Börtön körlet-főfelügyelőjének. 

A BÜNTETÉS-VÉGREHAJTÁS ORSZÁGOS PARANCSNOKA a büntetés-végrehajtási szervezettel történő hatékony és eredményes szakmai együttműködése érdekében kifejtett tevékenysége elismeréséül példamutató vezetői és szakmai tevékenysége elismeréséül PÉNZJUTALOMBAN részesítette KORMÁNYOS ZOLTÁNNÉ ezredes asszonyt, a Sopronkőhidai Ipari és Szolgáltató Kft. ügyvezető igazgatóját.

Borítókép; bv.gov.hu/hu

Legnépszerűbb cikkek