| 2019. június. 19. | 1 perc olvasás

Összefogással gyarapodott és gazdagodott a Széchenyi Gimnázium

Évzárón értékelték a tanévet a Soproni Széchenyi István Gimnáziumban. Az eseményen elhangzott, hogy a közös munka gyümölcseként tovább fejlődött a nagy múltú intézmény. Az iskola homlokzatának megújulás mellett, komoly beruházásokat tudtak végrehajtani, amely a diákok fejlődését szolgálják.


fotó: Szalay Károly

A Széchenyi István Gimnázium diákjainak műsorával kezdődött a 2018/2019 tanévzáró az iskola udvarán. Felidézték a legemlékezetes pillanatokat a gyerekek, amely nagy sikert aratott a társak körében.


fotó: Szalay Károly

Elsőként Farkas Gábor igazgató szólt a résztvevőkhöz. Az intézmény vezetője köszönetet mondott Sopron Önkormányzatának, hiszen az iskola homlokzata elsőként újulhatott meg a belvárosban. Hozzátette, a Soproni Tankerületi Központ jóvoltából az udvar is megszépült, ahol az egykori tanárok emléktáblája közös helyre került. Farkas Gábor kiemelte, hogy az intézmény komoly fejlesztés előtt áll, projektorok, különféle technikai eszközök érkeznek, köztük egy elektronmikroszkóp. Köszönet illeti a szülőket is, akik komoly áldozatot hoznak gyermekeikért és az iskoláért is.


fotó: Szalay Károly

„A város részéről örömmel tesszük meg azt a segítséget, támogatást, amellyel az iskolát szebbé lehet tenni, hiszen ez a dolgunk, ez a feladatunk mert nem mindegy, hogy milyen körülmények között tanulnak a gyerekek.” – mondta Sopron polgármestere az évzárón. Dr. Fodor Tamás, sok sikert kívánt azoknak, akik szeptembertől a felsőoktatásban folytatják tanulmányaikat.


fotó: Szalay Károly

A kiemelkedő teljesítményt nyújtó diákok elismeréseket vehettek át dr. Fodor Tamás polgármestertől és az iskola vezetésétől.

Kattintson egy képre a galériánk megtekintéséhez!

Legnépszerűbb cikkek