| 2019. május. 24. | 2 perc olvasás

Összefogással tettek a Soproni Parkerdőért

Pihenőhellyel gazdagodott a Soproni Parkerdő: az Ojtozi sétány Lővér kemping felőli végére erdei ülőgarnitúrát és ismeretterjesztő táblákat helyeztek ki. A pénteki átadón elhangzott: ez a Tanulmányi Erdőgazdaság Zrt. és az IKEA Industry Magyarország Kft. példás összefogásának köszönhető.

- Ez egy közel négyéves együttműködés mérföldköve - Dr. Takács Viktor, a Tanulmányi Erdőgazdaság Zrt. Erdészeti Erdei Iskolájának vezetője a cégóriással való kiváló kapcsolatukra emlékeztetett az átadó ünnepség elején. A bútorgyár a társadalmi felelősségvállalásuk keretében faültetést, madáretetők kihelyezését is támogatta, most pedig erdei pihenővel ajándékozta meg a Parkerdőt. A megnyitón elhangzott: a Tanulmányi Erdőgazdaság Zrt. csak akkor tud igazán sikeres lenni a természet kezelésében, ha vannak ehhez partnereik.

- Hála Istennek az elmúlt években egyre többen érzik magukénak az itteni parkerdőt – emelte ki Bánáti László, a Tanulmányi Erdőgazdaság Zrt. parkerdei és kommunikációs igazgatója. - Számos példát mondhatnánk, akár magánszemélyek, vagy egyesületek és nagyobb cégek tekintetében is. Ezt a kis pihenőhelyet is az egyik ilyen partnerünknek köszönhetjük. Az itt kiállított táblák tartalmi elemei is olyanok, amelyek beleillenek abba a célkitűzésbe, ami nekünk nagyon fontos, ez pedig nem más, mint a környezeti nevelés – fejtette ki. 

Bánáti László, a Tanulmányi Erdőgazdaság Zrt. parkerdei és kommunikációs igazgatója
Bánáti László, a Tanulmányi Erdőgazdaság Zrt. parkerdei és kommunikációs igazgatója
Nardai-Szakály Emese, az IKEA Industry Magyarország ügyvezető igazgatója
Nardai-Szakály Emese, az IKEA Industry Magyarország ügyvezető igazgatója

A cégóriás azért érezte fontosnak, hogy támogassa a Tanulmányi Erdőgazdaság Zrt.-t, mert ezzel is szeretné, ha minél többen közelebb kerülhetnének a természethez. - Alapértéket képviselünk ma itt, ez pedig a környezettudatosság, a környezet tisztelete, megóvása, megőrzése – hangsúlyozta Nardai-Szakály Emese, az IKEA Industry Magyarország ügyvezető igazgatója. - Emiatt készítettük el a soproni üzemünkben ezeket az eszközöket, mivel így közelebb tudjuk hozni az embereket a természethez – fűzte hozzá.

Az ünnepélyes átadón dr. Jámbor László, a Tanulmányi Erdőgazdaság Zrt. vezérigazgatója is köszönetét fejezte ki. Kiemelte: az, hogy az országban az egyik leglátogatottabbnak számító Soproni Parkerdő ilyen rendezett, a kiváló együttműködéseknek is köszönhető.

Dr. Jámbor László, a Tanulmányi Erdőgazdaság Zrt. vezérigazgatója
Dr. Jámbor László, a Tanulmányi Erdőgazdaság Zrt. vezérigazgatója

Legnépszerűbb cikkek