Őszi programok Eszterházán

Kerékpártúrával, parktúrával, szakmai tárlatvezetésekkel várja a látogatókat ősszel a fertődi Esterházy-kastély.

2022. október 28-án (pénteken) 10 és 13 órakor az Esterházy-porcelánkabinetet mutatja be szakmai vezetéssel a kastély tudományos munkatársa. Az Esterházy család műgyűjtő szenvedélyéről, a porcelánról mint „fehér aranyról” és az egyes műtárgyakról, amelyek kalandos úton kerültek a fertődi Esterházy-kastélyba.

A program a nyugati kastélyszárny belépőjegyével látogatható, regisztráció szükséges (min. 15 fő) 2022. október 26. (csütörtökig): [email protected]

2022. október 29-én (szombaton) 11.00, 15.00 órakor Az osage indiánoktól a krími tatárokig elnevezésű parktúrára várják az érdeklődőket, a kovácsoltvas díszkaputól indul: díszudvar, franciapark, angolkert útvonalon.

A program díja: 1000 Ft/fő, regisztráció szükséges (minimum létszám 15 fő) 2022. október 27. (csütörtökig): [email protected]

2022. november 5-én (szombaton) 15.00 órakor ismeretterjesztő kerékpártúra indul az Esterházy-sírdombra, Cziráky Margit hercegné emlékezetére. A felfedezőtúra élményszerűen és egészségtudatosan mutatja be a különleges Esterházy-helyszíneket, amelyekhez Cziráky Margit élete kötődött. Indulás: a fertődi Esterházy-kastély főbejárata, a kovácsoltvas díszkapuja elől.

Regisztráció szükséges, minimum létszám 15 fő, 2022. október 27. (csütörtökig): [email protected]

A szabadtéri programok csak jó időben valósulnak meg. A programváltoztatás jogát a szervezők fenntartják.

Címkék: Eszterháza

Legnépszerűbb cikkek