Öt körözött személlyel szemben intézkedtek

A Győr-Moson-Sopron megyei rendőrök öt körözött személlyel szemben intézkedtek az elmúlt 24 órában.

A soproni rendőrök igazoltattak 2021. szeptember 23-án 11 óra 50 perckor Sopronban, a Kőfaragó téren egy 34 éves helyi lakost, akiről megállapították, hogy a Soproni Rendőrkapitányság körözi. A férfit elfogták, és előállítását követően a Győr-Moson-Sopron Megyei Büntetés-végrehajtási Intézetbe vitték.

A kapuvári rendőrök igazoltattak 2021. szeptember 24-én a hajnali órákban egy 33 éves pápai lakost. Az intézkedés során a járőrök megállapították, hogy ellene a Pápai Rendőrkapitányság körözést bocsájtott ki, ezért a férfit elfogták, és a Kapuvári Rendőrkapitányságra előállították.

Csornán, az Eötvös József utcában ellenőriztek a járőrök egy 29 éves román állampolgárságú nőt 2021. szeptember 23-án 8 óra 50 perckor, illetve – ugyanazon a helyszínen – 9 óra 33 perckor egy 32 éves román férfit. Az intézkedések során a rendőrök megállapították, hogy a személyek ellen a Csornai Rendőrkapitányság körözést adott ki, ezért a nőt, majd a férfit elfogták, és a helyi rendőrkapitányságra előállították.

Legnépszerűbb cikkek