| 2015. november. 5. | 1 perc olvasás

Ötmilliomodik idei utasát köszöntötte a GYSEV

Idei ötmilliomodik magyarországi utasát köszöntötte a GYSEV Zrt. A soproni vasútállomáson rendezett ünnepségen elhangzott: a vasúttársaság az év első kilenc hónapjában tovább tudta növelni utasai számát.

A GYSEV Zrt. 2010 óta folyamatos utasszám emelkedést regisztrált. A vasúttársaság járatait a 2014-es évben több mint 3 százalékkal többen választották, mint az azt megelőző évben. A pozitív tendencia az idei évben is folytatódott: az év első kilenc hónapjában a tavalyi évhez viszonyítva 71.000 fővel tudta növelni a GYSEV utasai számát, ami 1,6 százalékos emelkedést jelent.


Fotó: GYSEV

„Az elmúlt időszakban folyamatosan bővült a FLIRT motorvonat-flottánk, jelenleg már tíz modern motorvonat áll az utazóközönség rendelkezésére. A menetrendek optimalizálásával, az utastájékoztatás korszerűsítésével és a szolgáltatások fejlesztésével is sokat teszünk azért, hogy folyamatosan növeljük utasaink számát. Örömteli tény, hogy egyre korábbi időpontban köszönhetjük az ötmilliomodik magyarországi utasunkat” – mondta köszöntőjében Lendvay Péter, a GYSEV Zrt. személyszállítási üzletág vezetője.

 

Az idei ötmilliomodik utast virágcsokorral köszöntötték, emellett ajándékot is kapott a vasúttársaságtól: a szerencsés utas egy családi jeggyel gazdagodott, amellyel Bécsi Karácsonyi Vásárra, a Christkindlmarktra utazhatnak, és az osztrák fővárosban a helyi tömegközlekedést is ingyenesen használhatják.

Legnépszerűbb cikkek