| 2018. augusztus. 26. | 2 perc olvasás

Otthon tartották a vándorkupát a fertőrákosi sportlövők!

Az idei évben is megrendezésre került Fertőrákoson a Kőfejtő Kupa, amelyen több fegyvernemben is összemérhették tudásukat a sportlövők.

Az egésznapos sportverenyen több fegyvernemben és kategóriában mérhették össze tudásukat a sportlövők, amelyen a házigazda csapat, a Fertőrákosi Lövész Klub tagjai felkészültségük mellett bizonyították azt is, hogy nem engedik ki kezeik közül - a névadó Kőfejtő szomszédsága melletti pályájukról -  a vándorserleget.  

Az ország több pontjáról érkezett versenyzők, akik az egyéni versenyeken kívül csapatban is összemérhették tudásukat,  egy igazán színvonalas és remek rendezésű eseményen vehettek részt, ahol a megnyitó ünnepségen Palkovits János, Fertőrákos polgármestere köszöntötte őket és kívánt pontos és eredményes találatokat a nap folyamára. 

A késő délutánig tartó versenysorozat igazán nagy koncentrációt igényelt a versenyzőktől, amelyek során jobbnál-jobb eredmények születtek, hiszen a sportlövők eredményei bizony több esetben is  megközelítették egymást. 

A jó hangulatban telt  és igazán remek sportesemény záróakkordja természetesen az eredményhirdetés volt, ahol Barcza Attila, Sopron és térsége választott országgyűlési képviselője -  mint az esemény fővédnöke -  adta át a dobogósoknak az elismeréseket, majd a házigazda Fertőrákosi Lövész Klub elnökének Fekete Zsoltnak az összetett eredményért járó Kőfejtő Kupa vándorserleget, melyet legközelebb jövőre hódíthat el majd az a csapat, amely nevez  erre a nagy hagyományokkal rendelkező versenyre és eredményesebb tud lenni, mint a házigazdák. 

 

Palkovits János (b) köszöntötte a résztvevő csapatokat a Kőfejtő Kupán
Palkovits János (b) köszöntötte a résztvevő csapatokat a Kőfejtő Kupán
fotó: FLK

fotó: Leczovics Zsolt

fotó: Leczovics Zsolt

fotó: Leczovics Zsolt

fotó: Leczovics Zsolt

fotó: Leczovics Zsolt

fotó: Leczovics Zsolt

Legnépszerűbb cikkek