Ötven év ötven műremek

A fennállásának 50. jubileumi évfordulóját 2022-ben ünneplő Schneider Óra-Ékszer családi vállalkozás órakiállítással és élménydús kísérőprogramokkal várja az érdeklődőket Sopron szívében, a 150 éves Liszt Ferenc Konferencia- és Kulturális Központ Munkácsy termében.

A november 5-én nyíló, különleges órákat felvonultató tárlat a hétfői napok kivételével 10:00 és 18:00 óra között ingyenesen látogatható. Városi gyorstalpaló séta, képvetítéssel egybekötött iparostörténelem, rajzfilmvetítések tarkítják az ünnepi eseményt, melyben minden generáció megtalálja az érdeklődésének megfelelő programot. A kiállítás Schneider István, aranykoszorús órásmester tárlatvezetésével zárul november 27-én.

ÖTVEN ÉV ÖTVEN MŰREMEK – így szól a kiállítás mottója. A bemutatásra kerülő 50 egyedi óradarab jelképezi a Schneider családi vállalkozás órák iránti elhivatottságát. Különleges asztali és faliórák, kandallóórák, első világháborús zsebóra, faházikós ébresztőóra és sok más egyedi ketyegő kalauzolja el az érdeklődőket az időmérők csodálatos világában. 

Legnépszerűbb cikkek