| 1 perc olvasás

Parázs hangulatú és kiélezett mérkőzések jellemezték az idei kispályás labdarúgó-bajnokságot

50 csapat vett részt idén a soproni kispályás labdarúgó-bajnokságban. A Sopron Városi Szabadidősport Szövetség és a Sportfelügyeleti Csoport által szervezett szezonban három osztályban és senior kategóriában mérték össze tudásukat a sportkedvelők. A barátságos hangulatú megmérettetés célja a közösségépítés és a labdarúgás népszerűsítése volt.

Parázs hangulatú, látványos és kiélezett mérkőzések jellemezték az idei soproni kispályás labdarúgó-bajnokságot. A szezonzáró ünnepséget hétfőn rendezték meg a kurucdombi Halász Miklós Sporttelepen.

Fotó: Griechisch Tamás

"A kispályás labdarúgó-bajnokság célja,hogy a labdarúgást kedvelők, szervezett körülmények között sportolhassanak. A bajnokság jó alkalom a közösségépítésre, hiszen a résztvevők megoszthatják egymással tapasztalataikat. Az első osztályban az Aramis Söröző - Sportuszoda csapata állhatott a dobogó legfelső fokára. A második helyen az Erzsébet Kórház, a harmadik helyen pedig a Deák Étterem együttese végzett" - tudtuk meg a Galambos Györgytől, a Sopron Városi Szabadidősport Szövetség kispályás labdarúgás szakágának vezetőjétől. 

Fotó: Griechisch Tamás

Az eredményhirdetésen dr. Farkas Ciprián polgármester és dr. Csiszár Szabolcs alpolgármester is részt vett. A városvezető köszöntőjében kiemelte: Sopronban a kispályás labdarúgás több mint fél évszázados múltra tekint vissza

Fotó: Griechisch Tamás
Parázs küzdelmeknek lehettünk tanúi az idei kispályás labdarúgó-bajnokságban. Az önkormányzat biztosítja a létesítményi hátteret a sportolók számára, valamint a Szabadidősport Szövetségen keresztül a szervezésben is részt vesz. A sport összehozza a közösségeket, ezenkívül az egészségmegőrzésen is fontos szerepe van

- mondta el portálunk kérdésére dr. Farkas Ciprián. 

Az első három helyezett csapatokat serleggel, éremmel és oklevéllel is jutalmazták, de osztályonként a legtöbb gólt rúgó játékosokat is díjazták. 

Fotó: Griechisch Tamás

Kattintson egy képre a galériánk megtekintéséhez!

Legnépszerűbb cikkek