Partnerkapcsolati megállapodást kötött egymással a Ferencvárosi Torna Club és az SC Sopron

Újabb mérföldkőhöz érkezett az SC Sopron, hiszen hazánk legnépszerűbb egyesületével, a Ferencvárosi TC-vel kötött partnerkapcsolati megállapodást, aminek célja az, hogy a Fradi utánpótlásképzésében jelen lévő módszertani és pedagógiai munka egy közös szakmai filozófia mentén segítse a klub kötelékébe tartozó edzők képzését, illetve ezáltal az itt pallérozódó gyerekek fejlődését.

A megállapodás hivatalos formába foglalásához a 32-szeres bajnokcsapat részéről Kiss Baranyi Sándor, az FTC utánpótlásának szakmai vezetője, illetve Szűcs Mihály, az FTC társadalmi kapcsolatokért felelős vezetője érkezett az Ágfalvi útra, ahol Csiszár Ákos, az SC Sopron elnöke, illetve Holpár Péter, az SC Sopron ügyvezető igazgatója fogadta őket.


Fotó: SportClub Sopron Facebook oldala

Csiszár Ákos klubelnök elmondta, hogy hatalmas megtiszteltetés az SC Sopron számára az, hogy ez a megállapodás megszületett a Ferencvárossal, ami egyben új távlatokat is nyit az egyesület életében. A két klub egymásra találásában a személyes kapcsolatokon túl a közös sportfilozófia mentén való utánpótlásnevelési stratégia volt a meghatározó pont, hiszen amellett, hogy remek labdarúgókat, sportembereket kíván edukálni mindkét egyesület, fontos számukra is, hogy egészséges felnőtt embereket neveljenek. Nem titkolt cél az, hogy az SC Sopron MLSZ Tehetségközponttá váljon, aminek az eléréséhez a Ferencváros szakmai és módszertani tudásának az elsajátítása nagy segítség lesz.


Fotó: SportClub Sopron Facebook oldala

Borítókép; SportClub Sopron

Legnépszerűbb cikkek