| 2020. május. 22. | 1 perc olvasás

Patent sztorik - Fosztogatás az alkatrész boltban

Vírusjárvány. Feszültség. Bizonytalanság. Pánikriasztások. Segítséget kell kérni a válságos pillanatokban. A Patent járőrszolgálata, a fegyveres elfogók mindig úton vannak. 24 órában ügyelnek az emberek és vagyonuk biztonságára.

Este tíz órakor érkezett a jelzés a Patent diszpécserközpontba. A diszpécserek a kötelező védőfelszerelésben, a külvilágtól hermetikusan elzárt, biztonságos helyiségben dolgoznak. Elöttük több tucat monitoron villogó számok, felugró adatok, képek, térképek jelzi, a patentos ügyfelek bekapcsolják a nehéz időszakban a riasztórendszereiket. Így tett az alkatrészeket forgalmazó bolt is. Szerencséjére. A riasztás után nyolc perccel már ott állt a patentos autó a bolt előtt. A bolt ajtaja felfeszítve.

A fegyveres járőr zseblápájának erős fénye ösvényt vágott a sötétben a polcok között. A leszórt dobozok, a feszegetett pénztár jelezte, valaki, vagy valakik arra készültek, hogy alaposan kifosszák a boltot. A környék most napközben is csendesebb a megszokottnál, hát még éjjel! A fosztogatókat azonban megzavarta a gyorsan a helyszínre érkező Patent. Bár okoztak kisebb felfordulást, de a nagy vagyoni kárt a gyors intézkedés, a bekapcsolt patentos riasztórendszer ismét megelőzte.

Ne feledjék: Riasztórendszerüket mindig élesítsék. Otthonaikban is akkor vannak biztonságban, ha a Patent riasztóit éjjeli üzemmódban is használják.

Tartsunk távolságot, de vigyázzunk magunkra és egymásra. A Patent a biztonság minősége az emberért.  

(X)

Legnépszerűbb cikkek