Patent sztorik - Pánikriasztásokhoz vonulnak a fegyveres elfogók

Saját és környezetünk biztonságának érdekében a legfontosabb, hogy most maradjunk otthon!

A Patent, mint a régió legnagyobb vagyonvédelmi vállalkozása a koronavírus időszakában is végzi munkáját, gondoskodik ügyfeleinek a lehető legnagyobb biztonságáról. A Patent munkatársai közül a fegyveres elfogók is, akik minden betörésnél, minden pánikriasztásnál ott vannak, most a járvány időszakában a kötelező védőfelszerelést használják. A diszpécserek 24 órában figyelik a jelzéseket a patentos központban, hogy szükség esetén azonnal tudják riadoztatni a járőröket. A technikusok, ugyancsak védőfelszerelésben végzik a szükséges munkákat, karbantartásukat. Áldozatosan dolgoznak azért, hogy a világunk biztonságosabb legyen. Az ügyfelek és a köz érdeke most is, mint mindig ugyan az a Patent számára! Biztonságba tudni az egészségünket, biztonságba tudni a családunkat és értékeinket.

Az utóbbi időkben sajnálatos módon elszaporodtak a kisebb bolti lopások, a betörési kísérletek, a garázda cselekedetek. Ezeknél számos alkalommal használták az úgynevezett pánik gombot. Miután ezt megnyomták, a patentos autók percek múlva fékeztek a bolt, a trafik vagy éppen egy szociális közösséget segítő intézmény előtt. A pánik mindig megoldódott a hatékony és szakszerű fellépésnek köszönhetően.

Most van idő arra, mindenki gondolja át, meglévő riasztórendszere vajon be van-e kötve egy munkáját jól végző vagyonvédelmi céghez? Hogy elégedett-e azzal a biztonsággal, amit az eddigi felszerelése jelent? A Patent dolgozói a járványidőszakában is álnak az ügyfelek rendelkezésére. Az ügyfeleknek telefonon, írásban bármikor szolgálnak szakvéleménnyel, mert tudják, a biztonság most sokkal többet jelent!  Ezek a tanácsadások természetesen teljesen ingyenesek! 

Borítókép: illusztráció

Legnépszerűbb cikkek