| 2021. október. 28. | 1 perc olvasás

Péntektől keddig mindkét irányban használható lesz az eddig egyirányúsított szakasz a Pozsonyi úton

A NIF Nemzeti Infrastruktúra Fejlesztő Zrt. beruházásában épülő M85 gyorsforgalmi út és a soproni Mély út kivitelezője, a DS Konzorcium tájékoztatása szerint az eredeti ütemtervnek és a városnak tett ígéretnek megfelelően a konzorcium időben befejezte a Pozsonyi úton a Mély úti csomópont kialakítását. Ennek megfelelően még az ünnepi hétvége előtt újra megnyílik a kétirányú forgalom az eddig egyirányúsított szakaszon.

Mindazonáltal a DS Konzorcium teljesíteni fogja Sopron Megyei Jogú Város vezetésének kiegészítő műszaki igényét, így a Széleskúti utca és a Nezsideri utca között további mintegy 120 méteres szakaszon is felújítja a Pozsonyi út burkolatát és szegélyét. Ezért a hosszú hétvége után, november 2-től mindössze 8 napig, november 10-ig újra forgalomterelés lesz ezen a részen. A konzorcium a burkolatfelújítást az aszfalt marásával és a régi szegély eltávolításával már megkezdte, de ettől függetlenül az út péntektől keddig mindkét irányban használható lesz. A kivitelező ezzel is igyekszik a hétvégi temetőlátogatás zavartalanságát elősegíteni.  
 
A biztonságos közlekedés érdekében kérik, hogy fokozott figyelemmel vezessenek, szigorúan tartsák be a korlátozó jelzéseket és óvják az úton dolgozókat! A NIF Zrt. és a DS Konzorcium igyekszik mindent megtenni annak érdekében, hogy minden közlekedő megelégedésére egy kényelmesebb, szebb és biztonságosabb útszakaszt adjon át.   

Legnépszerűbb cikkek