XII. Soproni Pénzügyi Napok

Elkezdődött a 12. Soproni Pénzügyi Napok. A kétnapos konferencia megnyitója csütörtökön volt a Lámfalussy Sándor Közgazdaságtudományi Kar aulájában, ahol Dr. Fodor Tamás polgármester is köszöntötte a jelenlévőket.

A Soproni Pénzügyi Napok idén az ÁFA elméleti és gyakorlati alkalmazásával foglalkozik – a témában 20 neves szakember osztja meg tudását a résztvevőkkel.

A megnyitón Dr. Fodor Tamás, Sopron polgármestere beszédében kiemelte: szükség van az ilyen szakmai rendezvényekre, hiszen a szakemberek mindennapi munkáját segítik, naprakésszé teszik őket az ehhez hasonló programok. 


fotó: Griechisch Tamás

Kovács Tamás a Soproni Egyetem Lámfalussy Sándor Közgazdaságtudományi Kar egyetemi docense a sopronmedia kérdésére elmondta: a két nap során egyrészt a legfontosabb adóváltozásokról kapnak egy gyakorlati tájékoztatást a résztvevők, illetve több előadó makrogazdasági, bírósági és számvevőszéki szemszögből mutatja be a területnek az aktualitásait. Csütörtökön többek között Kovács Árpád, a Költségvetési Tanács elnöke és Baksay Gergely, az MNB igazgatója, pénteken pedig Izer Norbert, a Pénzügyminisztérium államtitkára és Domokos László, az ÁSZ elnöke is tart előadást.


fotó: Griechisch Tamás

fotó: Griechisch Tamás

Legnépszerűbb cikkek