| 2019. július. 19. | 1 perc olvasás

Piknik 30 - Jubileumi évforduló az Eszterháza Központ örökséghelyszínein

Fertődön szabadtéri koncerttel, Nagycenken a történelmi eseményt bemutató kiállítással csatlakozik a Páneurópai Piknik és határáttörés 30 éves évfordulójához az Eszterháza Központ – ezt Tóth Éva, az Eszterháza Központ kommunikációs igazgatójától tudtuk meg.

*Eszterháza: a Magyar Honvédség Légierő Zenekarának koncertje*

A fertődi Esterházy-kastély parkjában 2019. augusztus 16-án, pénteken, 19 órai kezdettel ad koncertet a jubileumi évforduló alkalmából a veszprémi Magyar Honvédség Légierő Zenekara – mondta el Tóth Éva.

A programon a részvétel mindenkinek térítésmentes, az esőhelyszínre való bejutás regisztrációhoz kötött. Regisztrálni az [email protected] email címen lehet 2019. augusztus 9-ig. Eső esetén a koncert helyszíne a Marionettszínház, ahova a terem befogadóképessége függvényében az előzetesen regisztráltaknak karszalaggal biztosított a bejutás.

*Széchenyi-kastély, Nagycenk – Piknik 30 kiállítás nyílik*

A nagycenki Széchenyi-kastélyban az évforduló alkalmából 2019. augusztus 16-tól a történelmi eseményt bemutató dokumentum-kiállítással várják az érdeklődőket, amely az Emlékmúzeum virágházában, nyitvatartási időben, 10 és 18 óra között térítésmentesen látogatható. Az Eszterháza Központ mindkét örökséghelyszínére várják az érdeklődőket – tette hozzá a kommunikációs igazgató.

     

Legnépszerűbb cikkek