| 1 perc olvasás

Polgármesteri elismerő oklevelet kapott a Hellodogs Flyball & Agility Team csapata

A Hellodogs Flyball & Agility Team csapatának elismerő oklevelet adott át dr. Farkas Ciprián, Sopron polgármestere azért, mert Sopron város hírnevét öregbítették és kétszeres bajnoki címet nyertek a Flyball kutyás csapatverseny Európa-bajnokságán.

„Sopronban van egy kutyás közösség, amely komoly sikereket ér el a kutyás sportok területén, és már kétszeres Európa-bajnokok ebben a sportágban, ez pedig egy csodálatos teljesítmény, amit el kell ismerni, hiszen egyszer fel lehet jutni a legjobbak közé, de kétszer már nem véletlen, az bizonyos. A soproni emberek lelkesednek, létrehoztak valami fantasztikusat, jól bánnak az állatokkal, jó kisugárzása van a közösségnek a felelős állattartás tekintetében is” – mondta dr. Farkas Ciprián, Sopron polgármestere.

fotó: Hidegh András

Gulyás László, a Hellodogs Flyball & Agility Team csapat vezetője megköszönte az elismerést, majd beszédében elmondta, hogy a szombati évzáró versenyt a kezdőknek rendezték meg. A versenyző csapatok általában 4 főből állnak, viszont itt 2 fős csapatok álltak rajthoz. Ennek köszönhetően a kezdő versenyzők is kipróbálhatták magukat versenyszituációban, ami a versenyrutin megszerzése miatt is fontos.

Kattintson egy képre a galériánk megtekintéséhez!

Legnépszerűbb cikkek