| 2021. február. 25. | 1 perc olvasás

Pozitív értéket mutatott az alkoholszonda az ellenőrzéskor Sopronban

A rendőrök Sopronban, a Balfi utcában ellenőrizték egy személygépkocsi vezetőjét 2021. február 24-én délelőtt. Az ellenőrzés során a sofőrrel szemben alkoholtesztert alkalmaztak, ami pozitív értéket mutatott, ezért őt további mintavétel érdekében a helyi rendőrkapitányságra előállították.

Az elmúlt 24 órában három személyi sérüléssel és hat anyagi kárral járó közúti közlekedési balesetnél intézkedtek a rendőrök a Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén.

A szolgálatot ellátó állomány összesen öt embert fogott el, közülük két férfivel szemben körözés volt érvényben.

A rendőrök Beleden, a Vörösmarty utcában intézkedtek egy 36 éves férfivel szemben 2021. február 24-én 9 óra 15 perckor, akiről megállapítást nyert, hogy őt a Győri Törvényszék körözi, továbbá 19 óra 20 perckor Ivánban, a Széchenyi utcában egy 31 férfivel szemben, akit ugyancsak a Győri Törvényszék körözött. A járőrök mindkettőjüket elfogták, majd a Kapuvári, illetve a Soproni Rendőrkapitányságra előállították.

Az egyenruhások 753 esetben végeztek alkoholszondás ellenőrzést, amelynek során két járművezető esetében jelzett pozitív értéket a műszer.

Borítókép: illusztráció

Legnépszerűbb cikkek