| 2017. október. 18. | 1 perc olvasás

Preventív célú közlekedésbiztonsági ellenőrzés

A Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság a közlekedési balesetek megelőzése érdekében preventív célú ellenőrzést tartott a 84-es számú főúton.

A Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányságok Közlekedésrendészeti Osztálya – a közlekedési balesetek megelőzése érdekében - prevenciós célú közlekedésbiztonsági ellenőrző akciót szervezett a 84-es számú főút soproni szakaszán, 2017. október 17-én. Az akció célja a közúti közlekedésben résztvevők jogkövető magatartásának formálása, a sebességtúllépés veszélyességének tudatosítása, a passzív biztonsági eszközök használatának ellenőrzése, az alkohol és egyéb vezetési képességre hátrányosan ható szert fogyasztott járművezetők kiszűrése.

Az akció további célja az agresszív, illetve balesetveszélyes közlekedést tanúsító járművezetők elleni fellépés. A rendőrök a preventív ellenőrzés részeként a 84-es számú főúton ellenőrzött gépjárművezetők figyelmét felhívták az őszi közlekedés – például a reggeli ködfoltok, párától csúszós utak megjelenéséből fakadó – veszélyhelyzetek elkerülési lehetőségeire is.


fotó: police.hu

Preventív célú közlekedésbiztonsági ellenőrzés

https://youtu.be/bPA5RgCax44

Legnépszerűbb cikkek