| 2021. május. 6. | 1 perc olvasás

Rajzpályázatot hirdet a rendőrség

Az Országos Rendőr-főkapitányság Országos Baleset-megelőzési Bizottság a 2021. évben is meghirdeti az óvodáskorú (3-6 éves) gyerekek, az általános iskolai alsó tagozatos (7-10 éves), valamint a felső tagozatos (11-15 éves) tanulók részére az „Így közlekedtek ti!” címet viselő gyermekrajzpályázatát.

A rajzokon a biztonságos, szabályos közlekedést kell bemutatni, külön témaköri megkötés nincs, a rajzokat egyénileg kell a fiataloknak elkészíteniük.

Az alkotások mérete lehet:

A3 papír 297x420 mm
A4 papír 210x297 mm

Alkalmazható technikák: grafit, színes ceruza, zsírkréta, lino, tus, tempera, olaj, diópác, szénrajz.

Az elkészített rajzokat postai úton lehet beküldeni az alábbi címre:

Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság Közlekedésrendészeti Osztály Megyei Közlekedési Baleset-megelőzési Bizottság 9024 Győr, Szent Imre utca 2-4.

A pályázatok beérkezési határideje: 2021. május 25.

A rajzokra fel kell tüntetni az alkotók adatait (név, életkor, lakcím, óvoda vagy iskola megnevezése, osztály megadása), ezen túlmenően egy elérhetőségi telefonszámot, amely tanár és szülő által használt telefon is lehet. A beadott rajzokat csak úgy tudják elfogadni, amennyiben a megjelölt adatok szerepelnek a lapon.

A szakmai zsűri által kiválasztott legjobb pályaművek készítőit a díjátadó ünnepség időpontjáról és helyszínéről tájékoztatni fogják.

Az alkotók díjazása:

1-3. díj: kategóriánként értékes tárgyjutalom.

Legnépszerűbb cikkek