| 2016. december. 13. | 1 perc olvasás

Rekordlétszámú induló a Hűség napi futáson

Két kategóriában közel kétszáz induló állt starthoz a Petőfi téren vasárnap, ahol zenés bemelegítés, ajándékérmek és forró tea is várta a résztvevőket.

A gyermek korosztályban másfél, míg a felnőtt korosztályban közel 3,5 km-es távolság volt kijelölve Sopron adventi fényekben pompázó belvárosában, ami igazából nem is a versenyről, hanem a mozgás, a futás szeretetéről és népszerűsítéséről szól.  

A gyülekező helyszínén a jó hangulatról városunk ismert lemezlovasa Démi József (DJ. Jokó) gondoskodott, a bemelegítésről pedig Szegedi Róbert, aki remekül átmozgatta a start előtt az indulók testrészeit. 

A kijelölt útvonalat a rendőrség valamit a polgárőrség biztosította és természetesen a szervező, SMJV. Sportfelügyeleti Csoportja az elsősegély ellátásáról is gondoskodott, hiszen a verseny alatt folyamatosan készenlétben volt a Misszió Mentőszolgálat csapata is. Csiszár Szabolcs köszönetet mondott a szervezésben nyújtott segítségért a Soproni Atlétékai Clubnak, az önkénteseknek valamint mindenkinek aki hozzájárult a futás sikeres lebonyolításához. 

A távot sikeresen teljesítők egy-egy emlékéremmel gazdagodhattak, de természetesen azért gondoltak a szervezők a dobogósokra is, nekik Csiszár Ákos önkormányzati képviselő adta át a serlegeket. A gyermekkorosztályban indulók között egy kerékpár is kisorsolásra került, ami igazán szép és értékes meglepetés volt. 


fotó: Leczovics Zsolt


fotó: Leczovics Zsolt

fotó: Leczovics Zsolt

fotó: Leczovics Zsolt

fotó: Leczovics Zsolt

fotó: Leczovics Zsolt

Legnépszerűbb cikkek