| 2018. február. 21. | 1 perc olvasás

Sikeres hazai Főpróba!

A hazai élvonal 17. fordulójában az Euroliga rájátszására készülő Sopron Basket magabiztos teljesítménnyel végig vezetve 88-53-ra győzte le az MTK Budapest együttesét

Az első percek magabiztos hazai játékot hozott, az első MTK pontok megszületésekor már hét ponttal vezetett a fehér mezes hazai együttes. Határ Bernadett szép megmozdulásokkal hívta fel magára a figyelmet, de hamar begyűjtötte második személyi hibáját. A negyed derekán a csapat új játékosa Alaina Coates is játékra jelentkezett, és első érintéséből meg is szerezte első pontjait. 

Alaina Coates
Alaina Coates
www.wb-sopron.com

Adamecz büntetőivel közelítettek a fővárosiak, de a 8. percben, Jovanovic révén már kétszámjegyűre növekedett a hazai előny. A félidő derekán már 15 ponttal vezetett a Sopron, amely a 15. percben Turner megmozdulásával 20 pontra nőtt. A szünetig hátralevő időszakban kiegyenlített játék folyt a parketten 45-27-es hazai előnnyel vonultak pihenőre a csapatok. 

A fordulást követően sem változott a játék képe. Több hiba is becsúszott a hazaiak játékába. De Dubei kifejezetten ponterősnek bizonyult. A hajrában Czukor Dalma is pályára került, aki agilis játékkal vétette észre magát. A végeredményt Wéber Fruzsina triplája állította be. Sopron Basket – MTK Budapest 88-53. 

A Sopron Basket hétvégén a PEAC-Pécs otthonában lép pályára, majd jövő szerdán következik a várva várt Fenerbahce elleni rangadó! 

Legnépszerűbb cikkek