| 2017. május. 15. | 1 perc olvasás

Remek hangulat és teltház az Életmód Expón!

Vasárnap került megrendezésre az I. Felnőtt Sportválasztó és Életmód-tanácsadó nap Sopronban, ahol a résztvevők a sportolási lehetőségek mellett az egészséges életmóddal kapcsolatos fórumokon, tanácsadásokon is részt vehettek.

A Novomatic Arénában megrendezett eseményen, az rendezvény fővédnöke Dr. Simon István, Sopron Megyei Jogú Város alpolgármestere köszöntötte a résztvevőket, aki kiemelte a sport és az egészséges életmód fontosságát. Felhívta a figyelmet a helyes és tudatos táplálkozásra valamint ennek tükrében a mozgás fontosságára és örömmel üdvözölte, hogy városunkban is egyre többen csatlakoznak az egészséges életmód folytatásához, ami kiemelt jelentőséggel bír rohanó világunkban. Köszönetét fejezte ki a Szabó Évi szervezőnek és csapatának, hogy ilyen színvonalas rendezvényt valósított meg a leghűségesebb városba, amely eseményen a sportolási lehetőségen túlmenően tanácsadásokkal és fórumokkal is segítinek az érdeklődőknek. 

Az expón sportbemutatók, edzések, fórumok és termékbemutatók várták a résztvevőket, ahol már a reggeli órákban Schobert Norbert és Rubint Réka mozgatta meg a résztvevőket remek hangulatú edzésekkel, majd folyamatosan mutatkoztak be a környékbeli edzők is a legkülönfélébb fitness bemutatóikkal. A rendezvényen köszönthették Tatarek Rezsőt is, aki Iron Box bemutatójával igazi sikert aratott, de Czégel Erika edzése is hatalmas siker volt. 

Aki részt vett az eseményen az bizony nem csalódott, hiszen nem csak kellemesen és hasznosan tölthette el az idejét az edzéseken, de a szekértők segítségével életmódvezetési és táplálkozási tanácsokkal is gazdagodhatott. 


fotó: Leczovics Zsolt

fotó: Leczovics Zsolt

Kattintson egy képre a galériánk megtekintéséhez!

Legnépszerűbb cikkek