| 2022. szeptember. 4. | 1 perc olvasás

Remek szezont zárt a Lőver strand és a Tómalom fürdő

A Lőver strandot mintegy 50 ezer látogató kereste fel az elmúlt két hónapban. A legnagyobb forróságban sokan töltötték szabadidejüket a vízparton, így a július volt a legforgalmasabb hónap. A Tómalom fürdő június 1-től augusztus 20-ig mintegy 30 ezer vendéget fogadott.

Különleges szezont zárt idén a Lőver strand. Június végén Sopron is otthont adott a vizes világbajnokság vízilabda-mérkőzéseinek, így a strand július 1-jén nyitotta meg kapuit a látogatók előtt. A világversenyen a Lőver uszoda kiválóan vizsgázott, a szervezők és a vízilabda-szövetség is elégedett volt a rendezvény lebonyolításával.

fotó: SopronMédia archívum
fotó: SopronMédia archívum

Rendkívül mozgalmas időszakon vagyunk túl. Tavaly ősszel véget értek a strand területén zajló kertészeti munkálatok, így idén már teljes pompájában vártuk a fürödni vágyókat. 

A kánikulai napokon a Lőver uszodát naponta 1000–1400 ember kereste fel. A Tómalom fürdő június 1-től augusztus 20-ig mintegy 25-30 ezer vendéget fogadott

- összegezte az idei szezont Fekete Richárd a, Soproni Vízmű Zrt. fürdő-üzemmérnökség vezetője. 

fotó: SopronMédia archívum
A Lőver strand augusztus 31-én bezárt, a Tómalom fürdő viszont szeptemberben is várja a vendégeket minden nap 11 és 19 óra között. A strand területe saját felelősségre és díjmentesen látogatható! 
fotó: SopronMédia archívum
fotó: SopronMédia archívum

Borítókép; SopronMédia archívum

Legnépszerűbb cikkek