| 2017. november. 16. | 1 perc olvasás

Rendhagyó Kiscsillag koncert lesz Sopronban

November 22-én, szerda este a Kiscsillag lép fel a Liszt Központban, ahol majdnem minden sorra kerül, amibe a dalok szövegírója, Lovasi András belebotlott 30 éves pályája során.

A koncert repertoárja teljesen új, összekeverednek benne régi, akár még a Kispál és a borzzal írt dalaim, egészen újakkal, amik még meg sem jelentek. A dalokat úgy állítottuk párba, hogy azok egymásra rímeljenek, a hangszerelés pedig a lemezverzióhoz képest szellősebb, akusztikusabb lesz. – mondta el a koncertről Lovasi András, aki néhány napja a budapesti Papp László Sportarénában adott teltházas életműkoncertet 50. születésnapja alkalmából.

Lovasi András Kossuth-díjas magyar zenész az 1987-ben alakult Kispál és a Borz együttes énekese, basszusgitárosa és dalszerzője. A zenekar nevéhez számos sláger kötődik, többek között a „Van-e nálatok alkohol?”,  „Kicsit szomorkás a hangulatom máma” vagy a „Hang és fény”. 2010-től Lovasi András a Kiscsillag zenekarban folytatta pályafutását, akikkel szintén jelentős sikert ért el.

A soproni koncertre online  jegyvásárlás IDE KATTINTVA érhető el!  

Kiscsillag - Bújócska (OFFICIAL VIDEO)

Rendező: Géczy Dávid Forgatókönyv: Földes Eszter, Lovasi András Szereplők: Varga Tamás, Földes Eszter, Bánoczi Zoltán, Nagy Zsolt Operatőr: Mayer Zoltán Világosító: PBL Vágó: Kriston Csaba Gyártásvezető: Székely Ágnes Smink-haj: Vörös Renáta Styling: Peleskey Zsuzsa https://www.facebook.com/kiscsillag http://instagram.com/kiscsillagzenekar

Címkék: Kiscsillag

Legnépszerűbb cikkek