| 2021. május. 9. | 1 perc olvasás

Rendhagyó produkcióval készül a Dirty Dance Sopron - GALÉRIA

Különleges hangulatú klippel készül a Dirty Dance Sopron. A produkció ötletgazdája Horváth Zoltán, a tánciskola elnöke és koreográfusa. A klipben 27 táncos vesz részt. A közreműködők arcára festett plexi az elmúlt időszak küzdelmeit jelképezi. A teljes videó a Dirty Dance online felületein lesz megtekinthető.

Egy tavaszi napon sétáltam a kutyámmal az Erzsébet-kertben, és megihletett a táj szépsége. Ez adta az ötletet a klip elkészítéséhez. A koreográfiát egy piano zenére terveztem meg. A produkcióban részt vevő 27 táncos arcára plexit festettünk, mely a koronavírus-járvány okozta küzdelmet és kitartást jelképezi – mondta Horváth Zoltán, a Dirty Dance Sopron elnöke és koreográfusa. 


Fotó: Fodor Regina

Horváth Zoltán elmondta: A klipet eredetileg április 29-én, a tánc világnapján mutatták volna be, viszont a rossz időjárás miatt most került sor a forgatásra. A videó operatőre és vágója Gazsovics Krisztián, a ruhákat pedig Szekeres Szilvia tervezte. A teljes produkció a Dirty Dance fórumain lesz megtekinthető. Ezzel a különleges hangulatú klippel szeretnénk kicsit elfeledtetni az elmúlt időszak nehézségeit és fáradalmait –tette hozzá a produkció ötletgazdája. 


Fotó: Fodor Regina

Kattintson egy képre a galériánk megtekintéséhez!

Legnépszerűbb cikkek