| 2022. január. 19. | 1 perc olvasás

Rendőrautóval utazhatott Barnabás haza az óvodából

Rajong a rendőrségért, ezért egy maradandó élménnyel szerették volna szülei meglepni gyermeküket ötödik születésnapja alkalmából. Barnabás édesanyja írt egy e-mailt a Soproni Rendőrkapitányságnak, amiben azt kérte, hogy fia 5. születésnapját segítsenek felejthetetlen élménnyé tenni. A felkérést tett követte, így a kisfiút ma délután Kapcsos László rendőr főtörzsőrmester várta az óvodája bejáratánál.

- Rajong a rendőrségért, játékai jelentős részét a rendőrös szerepjátékok teszik ki, és a legutóbbi farsangra is rendőrnek öltözött, ezért gondoltuk a férjemmel, hogy egy valódi rendőrautós kocsikázással lepjük meg – mesélte Barnabás anyukája. 

- Szeretnék rendőr lenni, mert akkor szirénázhatok is – mondta Barna, aki először egy kicsit megilletődött az őt váró rendőrtől. A kezdeti ijedtségén gyorsan túltette magát, és kisöccsével egyből birtokba is vették a rendőrautót, amivel aztán haza is utazhattak. Útközben a szülinapos azt is elárulta, hogy legszívesebben az öt rendőrautójával játszik, amik közül az a kedvence, ami szirénázni is tud. Nem meglepő módon az is kiderült, hogy fiatal kora ellenére pontosan tudja a legfontosabb közlekedési szabályokat, így ellenőrizte azt is, hogy indulás előtt mindenki bekötötte-e magát. Búcsúzóul rendőrautós pólójában tisztelgéssel köszönt el a főtörzsőrmestertől.

Kattintson egy képre a galériánk megtekintéséhez!

Legnépszerűbb cikkek