| 2020. március. 23. | 1 perc olvasás

Rengeteg felajánlás - hálásak a soproni mentősök

Az Országos Mentőszolgálat Soproni Mentőállomásának dolgozói közösségi oldalukon közétett nyílt levélben köszönték meg a város lakóinak és vállalkozóinak azt a sok adományt, segítséget és figyelmet, amit az elmúlt időszakban kaptak.

A Soproni Mentőszolgálat köszönetnyilvánítása:

"Tisztelt Soproniak, Tisztelt Követőink!

Az elmúlt napokban rengeteg mindent kaptunk Önöktől, és honfitársaiktól. Szinte már követhetetlen, hogy kitől mit kaptunk. Engedjék meg, hogy akik elárulták a nevüket/cégnevüket (ugyan nem kérték), megemlítsük őket e bejegyzésben. Vannak köztük olyanok is, akik a járványon kívüli időszakokban is támogatják Mentőállomásunkat.

Amiket az elmúlt időszakban kaptunk: Szájmaszkokat, kézfertőtlenítőket, wc papírt, kéztörlő papírt, domestost, eszköz- és felület fertőtlenítőket, gumikesztyűt, energiaitalt, üdítőket, ételt, süteményt, kávét, egyszer használatos poharakat, egyszer használatos fogkeféket, c-vitamin-t, ózongenerátorokat. Végül, de nem utolsó sorban tiszteletet, megbecsülést, és szeretetet Önöktől!

Akiknek ezt köszönhetjük:
Hopsz Café & Grill, Perint Italnagykereskedés, Rosengarten, J&B fitnessz Fertőrákos, Kiss József (Öcsi Tyre Kft.), Kirkovics Zsolt és fiai (Autószervíz), Lobmayer Tamás (PatikaPlus Gyógyszertár), Csesznák Kata (One Eleven Sopron), Löffler István (Löffler Kft.), Dental Pannonia, Tóka Dental, Fehér Dental, Kőfaragó téri Mol Benzinkút, Csengeri utca 762 Club

Markó Tamás, Katona Zoltán, Erdős Miklós, Lakatos Marianna, Jankovics Adrienn, Solymos Dávid és neje, Hegyi Kornél, és még sok-sok magánszemély, aki nem árulta el a nevét.

Mindannyiuknak köszönjük önzetlen, és odaadó segítségüket. Nem foglalható szavakba ez milyen sokat jelent nekünk!

Egységben az erő! "

 

Borítókép: A kapott felajánláások egy része Forrás: Mentők Sopron Facebook


Forrás: Mentők Sopron Facebook

Forrás: Mentők Sopron Facebook

Forrás: Mentők Sopron Facebook

Forrás: Mentők Sopron Facebook

Legnépszerűbb cikkek