Rengeteget tettek tavaly is Sopron és környezete szépségéért

Értékelte a 2019. évi tevékenységét a Soproni Városszépítő Egyesület csütörtökön a Megyeházán. A civil szervezet tavaly ünnepelte fennállásának 150. évfordulóját – ennek megfelelően sikeres, programokban gazdag esztendőt zártak.

A beszámoló közgyűlés prezentációval kezdődött, amelyben bemutatták az egyesület tavalyi évének legfontosabb eseményeit – dr. Józan Tibor, a civil szervezet elnöke kiemelte: ezek is jelzik, hogy a 2019-es év rendkívül jelentős volt a Soproni Városszépítő Egyesület számára.


fotó: Griechisch Tamás

- A 150 éves évfordulót ünnepeltük tavaly szinte egész évben – világított rá az elnök. - Tavaly is megtartottuk februárban a közgyűlésünket és szintén nagy volumenű rendezvény volt a jubileumi megemlékezésünk. Ezek mellett megszerveztük mindazokat a programokat, amiket munkatervünk tartalmazott. Tehát a Winkler Oszkár-díj odaítélését, a tavaszi faültetést, az erdei séta programunkat, és a Kilátók Napja kapcsán is szerveztünk rendezvényt – fejtette ki.


fotó: Griechisch Tamás

A rendezvényen elhangzott: nagyon sok a jó szándékú kezdeményezés, de fontos a tevőleges közreműködésre való mozgósítás is – legyen az rendezvény szervezése, vagy a környezetünk tisztán tartására szervezett akció. A Soproni Városszépítő Egyesület tagjai abban egyetértettek: példás lendületük a 2020-as évben is kitart.

Kattintson egy képre a galériánk megtekintéséhez!

Legnépszerűbb cikkek