| 2015. december. 6. | 1 perc olvasás

Résztvevőcsúcs az SRSE Kupán

Népszerű volt az SRSE Kupa: a hagyományos sportrendezvényen nyolc egyesületből száz versenyző nevezett a küzdelmekre. A cél az idei évben is a shotokan karate népszerűsítése volt.

Idén már negyedik alkalommal rendezték meg az SRSE Kupát, amelyet ezúttal is közösen szervezett a Soproni Rendészeti Sportegyesület, valamint az önkormányzat sportfelügyeleti csoportja. Mikulás napján nyolc egyesület rekordszámú, mintegy száz versenyzője lépett tatamira a Vasvilla tornacsarnokában. Az SRSE Kupa célja idén sem változott: a szervezők elsősorban a kezdőknek és utánpótláskorú sportolóknak szeretnének versenyzési és gyakorlási lehetőséget biztosítani.

- Örülünk neki, hogy egyre népszerűbb a verseny, idén ötéves volt a legfiatalabb induló - mondta Gáncs Krisztián edző, az SRSE Kupa szervezője. - Olyan egyesület is nevezett idén, amelynek tagjai nemrég Európa-bajnoki címet szereztek. Ez a klub, a Bushido-Viadukt SE nyerte az SRSE Kupán a legtöbb érmet, de büszkén mondhatom, hogy mi végeztünk a második helyen.

Az SRSE Kupát ez alkalommal is városunk alpolgármestere, dr. Simon István, valamint Csiszár Szabolcs sportfelügyelő nyitotta meg. A díjakat Csiszár Ákos önkormányzati képviselő adta át.

Legnépszerűbb cikkek