| 2022. augusztus. 7. | 1 perc olvasás

Retró utcabál lesz az Erzsébet-kertben

Könnyed, nyár esti utcabállal vár mindenkit a Showtime Bulizenekar augusztus 19-én 19 órától az Erzsébet-kerti zenepavilonban. Az esemény apropóját az együttes közelgő 10 éves születésnapja adja.

Az est közreműködő vendégei:

Szenior Örömtánc, akik bemutatják, hogy idős korban is lehet felszabadultan együtt táncolni.

Walter Attila előadóművész, aki retró olasz táncdalokkal alapozza meg a hangulatot.

Szupper Fanni, a Soproni Petőfi Színház művészeti titkára és előadóművésze
aki néhány dalt fog elénekelni a színház világából.

Showtime Bulizenekar, akik elhozzák a kedvenc retró slágereket, kiegészítve napjaink bulis dalait a régi utcabálok és házibulik hangulatával.

Hogy milyen dalok várhatóak? 

Többek között:

„Úristen”, hallottátok, hogy a Showtime Bulizenekar „Rock and roll party”-ra, sőt egy „huncut karnevál”-ba hív mindenkit, hiszen újra „nyár van”. Még a „Hotel Mentholból” is ott lesznek a vendégek. Eljön többek között „Lady N”, „a kicsi, a nagy az Artúr és az indián”, valamint egyenesen a „Reptérről maga a „Csókkirály”. „Zene nélkül” nem maradunk még akkor sem, ha elmegy az áram, hiszen te vagy „a legnagyobb hős” a világon, aki énekelni fog velünk. Már látjuk, hogy a kedvenc táncod „csak a cha-cha-cha” lesz, de már előre tudjuk, hogy „nem táncolsz jobban, mint én”. „Jó nekem”, ha ott leszel velünk. Otthon „csavard fel a szőnyeget” és hívd el barátnődet, ismerősödet. Ha mégsem jössz el, akkor „élj vele boldogan”. Vedd fel kedvenc bohókás gúnyádat és ne feledd: „amilyen hülye vagy”, mi úgy szeretünk téged.”Ciao Marina”.

Tervezett program:
19:00 – 19:10
Szenior örömtánc 
19:15 – 19:35
Walter Attila
19:35 – 19:50
Szupper Fanni

19:50- 22:00 
Showtime Bulizenekar – Retró utcabál 

Borítókép; illusztráció/forrás; Showtime Bulizenekar Facebook-oldala

Legnépszerűbb cikkek