| 2021. április. 22. | 1 perc olvasás

Rómában tér vissza Babos Tímea

Babos Tímea a május 10-én kezdődő római salakpályás tenisztornán tér vissza a pályára közelmúltbeli koronavírusos megbetegedése után.

"Madrid sajnos kimarad, de Rómában és a Roland Garroson biztosan együtt fogunk játszani" - utalt új párospartnerére, az orosz Veronika Kugyermetovára a MOL Csapat honlapján megjelent csütörtöki interjúban Babos Tímea.

Hozzátette, az első tapasztalatai abszolút kedvezőek, mert Kugyermetova kedves, intelligens ember, kiváló teniszező, és éppen olyan céltudatos, mint ő.
"Bár a páros ranglistán sem áll rosszul, ő azért elsősorban egyéni játékos, sokat kell még tanulnia a párosról, de akar fejlődni, és ez nagyon fontos. Hogy mennyire egészíti ki a játékunk egymást, azt egyelőre nehéz megmondani, majd ha több torna lesz mögöttünk, meglátjuk" - magyarázta.
A soproni játékos szerint biztató, hogy több komoly párost is le tudtak már győzni, és egyből működött közöttük a "kémia". Elárulta, a megszokott párosok közül több nem áll össze az idei szezonban, ez pedig még úgy is lehetőséget ad nekik, hogy nem mondhatóak összeszokottnak.
Babos március közepe óta nem Thomas Drouet edző irányításával készül, hanem állandó edzőpartnere, Nagy Péter segíti a munkáját. Mint elmondta, egyelőre július végéig állapodtak meg, de ha minden jól alakul, hosszabb távú együttműködésről is szó lehet.

Legnépszerűbb cikkek