Rossz napjuk volt a körözötteknek

A rendőrök Győr-Moson-Sopron megyében öt férfit fogtak el, közülük kettőt a megyei büntetés-végrehajtási intézetbe, egy személyt a Vas Megyei Rendőr-főkapitányság fogdájába vittek, míg ketten, meghallgatásukat követően, szabadon távozhattak.

Sopronban, a Kőműves közben szeptember 15-én 15 óra 5 perckor ellenőriztek az egyenruhások egy 46 éves férfit. Az igazoltatása során kiderült, hogy őt a Soproni Rendőrkapitányság a – mivel a korábban a rá kiszabott helyszíni bírságot nem fizette meg, azt közérdekű munkával nem váltotta meg - körözte, ezért a rendőrök a személy elfogását követően előállították a Soproni Rendőrkapitányságra. Meghallgatása után a járőrök őt szintén a Győr-Moson-Sopron Megyei Büntetés-végrehajtási Intézetbe kísérték.

Ugyanezen a napon 9 óra 15 perckor Farádon, a Fenyőfa úton egy 23 éves pásztori lakos igazoltatásakor derült ki, hogy őt a Csornai Rendőrkapitányság körözi. A férfit a rendőrök elfogták, majd a Csornai Rendőrkapitányságon történő meghallgatása, és a rá kiszabott pénzbüntetés befizetése után szabadon engedték.

Borítókép: illusztráció

Címkék: rendőrség

Legnépszerűbb cikkek