| 2018. január. 21. | 1 perc olvasás

Rotary Bál a jótékonyság jegyében

Az idei esztendő januárjában tartották meg a már hagyományos jótékonysági bált, amelynek szervezője a Rotary Club Sopron és a Rotary Club Sopron-Pannonia volt.

A bálnak a  Liszt Ferenc Konferencia és Kulturális Központ adott otthont szombaton, amelynek bevételét a térségben élő beteg gyermekeket nevelő családok támogatására fordítja majd a két jótékony szervező klub. 

A rendezvényen ünnepi köszöntőt mondott Dr. Kárpáti György, a Rotary Club Sopron elnöke valamint Mühl Nándorné, a Rotary Club Sopron-Pannónia elnöke, akik összefoglalták azokat a jótékonysági tevékenységeket, amelyekben a két klub, a támogatók hozzájárulásával az elmúlt időszakban segítséget tudott nyújtani. Köszönetüket fejezték ki Sopron Megyei Jogú Város Önkormányzatának a támogatásért valamint minden tagnak és szimpatizánsnak, akik önzetlenségükkel segítséget nyújtanak a nemes célok elérésének érdekében.  

A bál fővédnöke Dr. Fodor Tamás, Sopron Megyei Jogú Város polgármestere köszöntőjében kiemelte a két civil szervezet önzetlen és jótékony munkáját, amivel már hosszú évek óta segíti a városban illetve a  térségében hátrányos helyzetben élők mindennapjait és amely segítségnyújtás példaértékű lehet mindenki előtt. Megköszönte a tagok aktív részvételét és adományait ebben a nemes munkában és a jövőre tekintve további sikereket kívánt. 

Az est a köszöntőket követően vacsorával folytatódott, amely ezúttal a "Gasztronómiai Barangolás Európában" nevet kapta és ami a támogató helyi éttermek jóvoltából valóban egy "utazásra" csábította a résztvevőket. 

A bált műsorával színesítette a World Dance Táncklub és a Kelet Varázsa Hastáncformáció színvonalas fellépése,  a zenét a Corvinus Együttes biztosította. 

Kattintson egy képre a galériánk megtekintéséhez!

Legnépszerűbb cikkek