| 2018. február. 20. | 1 perc olvasás

SC Sopron - Fejlesztik az Ágfalvi úti Sporttelepet

Javában zajlik az SC Sopron üzemeltetésében lévő Ágfalvi út Sporttelep új kerítésének építése!

Az SC Sopron jövőbeni tervei között szereplő, az Ágfalvi úti Sporttelepet érintő nagyobb volumenű beruházás vette kezdetét 2018 februárjában. A Sporttelepen jelenleg egy nagyméretű füves és egy műfüves pálya, valamint egy öltöző épület áll játékosaik rendelkezésére. A fejlesztés első lépéseként a Sporttelepet körülvevő kerítés teljes lecserélésének első szakasza zajlik a Sporttelep Bánfalvi út felőli oldalán.

Holpár Péter klubigazgató és Páder Vilmos sajtóreferens
Holpár Péter klubigazgató és Páder Vilmos sajtóreferens

Ez a részfelújítás kb. 220 méter hosszan valósul meg. Ezt követően még az idei évben megkezdődik a Sporttelep területén egy komplex, modern épület felépítése az egyesület játékosai és dolgozói részére, valamint a füves pálya melletti lelátó rekonstrukciója is a projekt részét képezi. Végezetül pedig befejeződnek az Ágfalvi úti oldal felől is az új kerítés építési munkálatai.

A Lővér krt. 1. szám alatti SVSE Sporttelepen már a korábbi években megépült egy nagy méretű műfüves pálya, melyhez tartozik 4 db konténer öltöző, emellett a füves pályán kialakításra került egy automata öntözőrendszer, valamint a pálya melletti lelátó korszerűsítése is megvalósult. Most pedig az Ágfalvi úti Sporttelepen a sor!

Az SC Sopron 2017 márciusától kapta meg az Ágfalvi úti Sporttelep üzemeltetését. Ettól kezdve az egyesület célja, hogy a Sporttelep teljes felújításával jobb és komfortosabb körülményeket biztosítson az SC Sopron fiatal labdarúgóinak mind a versenysport mind pedig a tömegsportban.

Mottójuk továbbra is, hogy a sport egészségre nevel! HAJRÁ SOPRON!

Legnépszerűbb cikkek