| 2019. december. 14. | 1 perc olvasás

SC Sopron karácsony - a játékosokat és az edzőket köszöntötték

A 12. alkalommal várta karácsonyi ünnepségre játékosait az SC Sopron. A labdarúgó klub ezzel is köszönetet mondott az utánpótlásában focizó gyerekeknek, akik nem sajnálják az időt, az energiát a sporttól és büszkén viselik a címerüket.


fotó: Griechisch Tamás

- Sopronban körülbelül 80 sportszervezet van, ebből az SC Sopron kiemelkedik - kezdte köszöntőjét Csiszár Szabolcs alpolgármester. Hozzátette, nagyon örülök annak, hogy van egy ilyen egyesülete a városnak, hiszen a szabadidősportos korosztálytól a profikig, gyakorlatig a teljes spektrumot felölelik.


fotó: Griechisch Tamás

Mi egy nagy család vagyunk, mondta az SC Sopron elnöke. Csiszár Ákos szerint mindig felemelő érzés, amikor így együtt jutalmazhatják meg az egyesületben focizó lányokat és fiukat. Ilyenkor jóleső érzéssel gondolnak vissza az elért sikerekre, és ajándékokkal köszönik meg azt a munkát amit év közben végeznek a játékosok és edzőik. Az elnök sikerként értékelte a felnőtt csapat teljesítményét is, hiszen a megyei első osztályban az első helyen állnak. Csiszár Ákos, külön kiemelte, hogy SC Sopron lány utánpótlását is megerősítették, amelynek köszönhetően a lányok már az NB II-ben rúghatják a labdád.


fotó: Griechisch Tamás

Kattintson egy képre a galériánk megtekintéséhez!

Legnépszerűbb cikkek