| 2017. május. 15. | 1 perc olvasás

Shotokan Tigrisek SE.: Éremeső Zalaegerszegen

Sikeresen zárták a zalaegerszegi felkészülési versenyt a soproni Shotokan Tigrisek SE. versenyzői, aki a hónap végén, a Csehországban megrendezendő Európa Bajnokságon vesznek részt.

Az egyesület karatésai 2017. május 18-21. között Csehországban versenyeznek a Shotokan Karate International Szövetség Európa Bajnokságán, ahol több mint 700 induló (közel ezer nevezése) között ott lesznek a soproniak is a magyar csapat tagjaiként, ahol csak barna és fekete övesek mérik majd össze tudásukat. 

Tavaly óta sok felkészítő válogatott edzésen, edzőtáborban és versenyen vettek részt a karatékák, akik az utolsó felkészülési állomásként Zalaegerszegre látogattak a V. Haru Kupa karate versenyre. Erra a megmérettetésra 21 magyar és osztrák egyesület több mint 300 nevezéssel érkezett

A versenyt az olimpián is szereplő WKF szabályrendszerben rendezték meg, ami ugyan az EB-n elvártaktól különbözik, de ez nem okozott gondot a gyerekeknek a küzdelmek során és mindenki éremmel tért haza.

Zsebők Cintia Kumite 1.helyezés, Kata 3.helyezés
Gáncs Adrienn Kata 2. helyezés, Kata felnevezés 2.helyezés
Tóth Luca Kata 3.helyezés, Kumite 3.helyezés
Gáncs Dávid Kata 3.helyezés

A csapat csütörtökön reggel indul Csehországba, ahol délután egy átmozgató edzésen vesznek részt, majd pénteken az egyéni számokban, vasárnap pedig a csapat katában szerepelnek.

 

Kattintson egy képre a galériánk megtekintéséhez!

Legnépszerűbb cikkek