| 2017. szeptember. 6. | 1 perc olvasás

Sikeres és egyre népszerűbb az Éjszakai Futás elnevezésű rendezvény

Szeptember első hétvégéjén került megrendezésre a Paddy Sportegyesület főszervezésében a II. Éjszakai Futás elnevezésű rendezvény, amelyen közel négyszázan vettek részt.

Az időjárás bár nem volt túl kegyes a rendezvényhez, hiszen a szél mellett az eső is szemerkélni kezdett, de ez nem vette az érdeklődők kedvét attól, hogy szép számban gyűljenek össze a start előtt az Erzsébet-kerti pavilon előtt, ahol az eseménnyel kapcsolatban minden fontos tudnivalóról tájékoztatták a szervezők az indulókat. 

Ezúttal is több távon volt lehetőség a versenyen való részvételre, ahol a futók feltudták mérni erejüket és állóképességüket. Az idén chipes időméréssel is készültek a szervezők, amely pontos eredményt biztosított a résztvevőknek, hiszen az idő mindig fontos tényező a futók életében. A versenyen a különböző távokon indulók versenyét Csiszár Ákos önkormányzati képviselő rajtoltatta el, aki örömmel vállalta el a felkérést erre a feladatra. 

A verseny népszerűségét és a futók kitartását és komoly szándékát az is bizonyította, hogy valamennyi induló teljesítette az általa vállalt tá­­vot, amit minden résztvevő számára éremmel jutalmazott a szervező gárda. Összesen 372 induló vállalta a megmérettetést amelynek érdekessége, hogy a hölgyek voltak a vállalkozó szelleműbbek hiszen ők 203-an nevezéssel vágtak neki a versenynek, míg az urak összesen 169-en. 

Az útvonalakat a Soproni Rendőrség, a Soproni Polgárőr Egyesület valamint az önkéntesek sokasága biztosította, amely balesetmentesen zárult. 

A záróeseményen a  szervezők mindenkinek meg­­köszönték a részvételt, és már most bejelentették a következő eseményük időpontját, ami 2018. már­­cius 18-án lesz, ami a III. Szent Patrik-napi jótékonysági futás nevet viseli. 

Kattintson egy képre a galériánk megtekintéséhez!

Legnépszerűbb cikkek