| 2020. február. 9. | 2 perc olvasás

Sikeres évet zárt a Határőr Nyugdíjasok Soproni Egyesülete

Közgyűlés keretében értékelte a 2019-es évi működését a Határőr Nyugdíjasok Soproni Egyesülete szombaton. A beszámolóból a több mint 100 érdeklődő megtudhatta, hogy az egyesület tevékeny és sikeres évet zárt.

A közgyűlés keretében Mihályi Ervin, a Határőr Nyugdíjasok Soproni Egyesületének elnöke kiemelte: 2019-ben 13 programot terveztek, amelyeket kivétel nélkül teljesítettek. - A sorozatban voltak városi rendezvények, megemlékezések és koszorúzások, de részt vettünk a páneurópai piknik jeles évfordulójával kapcsolatban tartott programsorozatban is - részletezte az elnök. - Ott a BEOSZ tagegyesületekkel együtt 140-en képviseltük magunkat. Szintén fontos esemény volt számunkra a Szent László-nap, egy ezzel egybekötött ünnepség keretében ugyanis vendégül láttunk több mint százan két magyar olimpiai bajnokot, Nagy Tímeát és Hegedűs Csabát is. Ezen kívül megünnepeltük az egyesület napját, de rendeztünk előszilvesztert is. Végül pedig ezzel a beszámoló közgyűléssel zárjuk az évet, amely vacsorát és bált is magában foglal - fejtette ki.

Mihályi Ervin, a Határőr Nyugdíjasok Soproni Egyesületének elnöke
Mihályi Ervin, a Határőr Nyugdíjasok Soproni Egyesületének elnöke

A tavalyi esztendő az egyesület számára a nemzetközi kapcsolatai tekintetében is fontos változást hozott: októberben együttműködési megállapodást kötöttek a romániai testvérvárosunkkal, Medias-sal.

Nagy Lajos, a Határőr Nyugdíjasok Soproni Egyesületének titkára
Nagy Lajos, a Határőr Nyugdíjasok Soproni Egyesületének titkára

A konferencián Sopron önkormányzata képviseletében Stöckert Tamás önkormányzati képviselő vett részt. A Határőr Nyugdíjasok Soproni Egyesülete a 2020-as évre is számos programot szervez - ezek közül legközelebb a nőnapi ünnepségük lesz, március 7-én 18 órakor a Nyugat étteremben. A rendezvényre való jelentkezés határideje február 28-a. 

A Határőr Nyugdíjasok Soproni Egyesületének egyik legfőbb célja, hogy elősegítse a tagok számára a szabadidejük hasznos és kultúrált eltöltését egy kiváló közösség és változatos programok keretében. Emellett fontosnak tartják a bajtársaikkal való kapcsolattartást, valamint a szociális és kegyeleti feladatokat is ellátják lehetőségeikhez mérten.

Legnépszerűbb cikkek