Sikeres évet zárt a Soproni Rendőr Nyugdíjasok Baráti Egyesülete

Évértékelő közgyűlést tartott a Soproni Rendőr Nyugdíjasok Baráti Egyesülete szombaton az Ottó Pince Borozó és Panzióban. A rendezvényen kiemelték: a 2019-es esztendő rendkívül jól telt az egyesület számára.

A 2019-es évet értékelő beszámolókból az is kiderült: a tagoknak sikerült megoldaniuk az egyesület legnagyobb problémáját, a létszám csökkenését – de más területeken is pozitívan könyvelhetik el az elmúlt esztendőt.  

- Nagyon jó programjaink voltak és úgy gondolom, hogy a nemzetközi kapcsolataink tekintetében is sokat fejlődtünk – emelte ki Mészáros Mária nyugállományú rendőr alezredes a Soproni Rendőr Nyugdíjasok Baráti Egyesületének elnöke. - Például, nagyon jó kapcsolatot ápolunk a Burgenland tartományban működő Radetzky Feldmarschall Hagyományőrző Egyesülettel is. Továbbá igyekszünk olyan szabadidős programokat szervezni a volt rendőr kollégáknak és hozzátartozóiknak, amelyekben megtalálják az örömüket. Tapasztalataink szerint ezzel szebbé tudjuk varázsolni az idősebb napjaikat – fejtette ki.

Az egyesület a 2020-as évben is szeretné megőrizni a tavalyi lendületét. Ezért az idei esztendőre is számos rendezvényt szerveznek: az alap programokon kívül kirándulásokat is életre hívnak majd, de meglátogatják a külföldi testvérszervezeteiket is.

Az évértékelő közgyűlésen Sopron önkormányzata nevében Stöckert Tamás önkormányzati képviselő vett részt. A Soproni Rendőr Nyugdíjasok Baráti Egyesületének jelenleg 60 tagja van, akik túlnyomó többségben nagyon aktívak.

Legnépszerűbb cikkek