| 2019. november. 26. | 1 perc olvasás

Sikeres karácsonyi vásár az állatokért Sopronban!

A tavalyi attrakció sikerén felbuzdulva másodszorra is megrendezte jótékonysági karácsonyi vásárát a Nektek Ugatunk Állatvédő Egyesület. Az esemény során idén is rengetegen támogatták valamilyen különlegesség megvásárlásával az állatvédőket.

- A karácsonyra hangoló rendezvényünkkel az volt a célunk, hogy adományt gyűjtsük, ugyanis a jelenlegi mentvényeink elhelyezési, állatorvosi költsége nagyon magas - osztotta meg velünk Tölli-Molnár Beáta, a Nektek Ugatunk Állatvédő Egyesület elnöke. 

Az ünnep jegyében az asztalokra adventi koszorúk, asztaldíszek, karácsonyi dekorációk és mézeskalácsok kerültek - igazán jellegzetes különlegességek is voltak, mint például a kutyás karácsonyfadíszek. Emellett az egyesület termékeit, illetve kutyafelszereléseket, könyveket, videó játékokat és sok más dolgot is megvásárolhattak a vásárra látogatók. - Az eladásra kínált termékek nagy részét állatbarátok felajánlásaként kaptuk. A legtöbb segítséget Mogyorósi Ritától és Horváth Tímeától kaptuk, amit ezúton is köszönünk nekik - emelte ki Tölli-Molnár Beáta.

Az elnök kiemelte: a vásár idén is nagyon jó hangulatban telt és szerencsére volt. Nagyon sok állatbarát ellátogatott hozzájuk, hogy így is segíthesse a munkájukat.

Kattintson egy képre a galériánk megtekintéséhez!

Legnépszerűbb cikkek