| 2019. június. 13. | 2 perc olvasás

Sikeres szezont zárt a Turris SE

Megtartotta évzáró közgyűlését a Turris SE a Kőszegi úti csarnokban, csütörtökön. Az eseményen átadták az elismeréseket és elfogadták az egyesület szakosztályainak beszámolóját is.

Az évzáró ünnepségen elhangzott: az asztalitenisz szakosztály koncepcióváltáson ment keresztül, és ezentúl teljes mértékben az utánpótlás nevelésére koncentrál az egyesület. A szakosztály három csapata versenyzett a 2018/2019-es idényben: az NBII-es csapat a 6., az NBIII-as csapat pedig a 10. helyet szerezte meg. A megyei bajnokságban játszó veterán csapat pedig a 6. helyen végzett. Jelenleg óvodás, alsó tagozatos, valamint felső tagozatos korcsoportokban tartanak edzéseket az egyesületben. 


fotó: Griechisch Tamás

Az eseményen elfogadták a teke és az asztalitenisz szakosztály 2018. évi szakmai és pénzügyi beszámolóját. Itt elhangzott: a teke szakosztályban hatékonyabb és több edzést tartanak majd a jövőben, hogy a csapat eredményesebb legyen mind hazai pályán, mind idegenben.


fotó: Griechisch Tamás

Az eseményen részt vett Dr. Simon István, Sopron alpolgármestere is, aki gratulált az elért eredményekhez, és köszönetét fejezte ki a szülőknek, hogy sportolókat, versenyzőket nevelnek. Az alpolgármester kiemelte az épületben megvalósított fejlesztéseket is, mint például a központi fűtésre való áttérést, és az épület parkosítását.


fotó: Griechisch Tamás

Dr. Farkas Ciprián, városi tanácsnok is köszöntötte a jelenlévőket és elmondta: a sportoló gyerekek városunk igazi hősei, és a Turris SE-ben van jövő, hiszen ez csak ott lehet meg, ahol gyerekeket nevelnek. Hozzátette: a sport az életre nevel, úgy, hogy megtanít nyerni, veszíteni és tisztességesen versenyezni.


fotó: Griechisch Tamás

Az esemény az elismerések átadásával zárult. Serleget vehetett át Kiss Máté és Péntek Kincső. Kitartó munkájáért díjazták Katona Bencét. Az óvodás korosztálynak csapatpólót és játékot adtak át, míg az alsós korosztály egyen pólót vehetett át.

Kattintson egy képre a galériánk megtekintéséhez!

Legnépszerűbb cikkek